MARDİN / NUSAYBİN - Vilayetler Birliği İlkokulu

Vilayetler Birliği İlkokulu

Adres
GIRNAVAS MAH. BARAJ YOLU CAD. NUSAYBIN VILAYETLER BIRLIĞI ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 25 NUSAYBİN / MARDİN
Vizyon
Akademik ve sosyal aktivitelerde tercih edilen, saygın, güvenilir, katılımcı, bilgili, çağdaş nesillerin ekip ruhu ile yetiştirildiği bir kurum olmak.
Misyon
Okulun sosyo -kültürel ve ekonomik yapısını dikkate alarak; katılımcı,yaratıcı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisiyle ve toplumla barışık,öğrenmeye ihtiyaç duyan, öğrenme yollarını kavrayıp uygulayan,demokratik, insan haklarına saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gırnavaz Mahallesi Baraj Yolu Caddesi No 25/1 Nusaybin/MARDİN Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Şehiriçi dolmuşlar okulumuzun tam önünden geçmektedir.