MARDİN / NUSAYBİN - Vilayetler Birliği İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Eğlenceli vakit geçirildi. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

Yaşlılar Haftası münasebetiyle okulumuzda Öyle Bir Geçer Zaman Ki etkinliği yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çocuk oyun parkımız yapılmış olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Belediyemize emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Töreni kapsamında İstiklal Marşı'nı güzel okuma etkinliği yapıldı. Emeği geçen ilkokul ve anaokulu öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okulumuz 1. sınıfları erken okumaya geçti

Ara

Okulumuz anasınıfında yerli malı büyük bir eğlence ile kutlandı. Emeği geçen öğretmenimiz Evin hocaya teşekkürler.

Kas

Okulumuzda Çocuk Hakları Kulübü öncülüğünde Filistin Gazze’de yaşanan insanlık dışı tutuma ve yaşananlara dikkat çekmek üzere  “Balon Uçurma” etkinliği yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.

May

Vilayetler Hizmet Birliği İlkokulu olarak 2018 yılı Bahar Şenlikleri programı düzenledik. Etkinliklere okul müdürümüz, öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve vellerimiz katıldı. Etkinlikler çerçevesinde okulumuzda çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışı , ip yarışı vb. birçok yarışma yapıldı.

May

Bursa´dan gelen Hacivat-Karagöz Oyunu Ekibi okulumuzda oyunlarını sergilediler. Öğrencilerimiz oyunu heyecanla izleyip, mutlu oldular. Oyunun çocuklarımıza ulaşmasını sağlayan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ergün BAYSAL´a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit ÇETİN´e teşekkür ederiz.

Nis

Vilayetler Hizmet Birliği İlkokulu olarak TBMM´nin 98.Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Öğretmen Öğrenci ve Velilerimizin yoğun katılımı ile coşkuyla kutladık. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, velilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı olan Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun...

Nis

Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL Projesi" kapsamında "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı.